Brannagh praktikái

Ezen az oldalon gyűjtögetem a kreatív hobbis, kézimunkás és konyhai eredményeimet. :) Lesznek saját ötletek, és sokfelől begyűjtöttek kipróbálása, leírások, receptek, különféle napi élethelyzetek, viccesek, bosszantók, szívemnek kedvesek egyaránt. Remélem, másnak is hasznára lesz a gyűjteményem. :)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Videó a cinkékről, verebekről a kertben

2009.12.11. 16:54 - Brannagh

Címkék: video madár kert madárbarát

Cinkék és verebek az etetőmön

Szóval itt egy pár perces felvétel a kerti madárkákról. Első próbálkozás, szóval még messze nem tökéletes. Fényképezővel készült, állvány nélkül, ezért egy picikét imbolyog a kép, de az élessége egészen jó, szépen látszanak rajta a madarak. Vannak itt széncinkék, kékfejű cinkék és mezei verebek. Mindhárom etetőmet használják. Az itatós tálat átmenetileg főtt rizzsel töltöttem meg, mert volt maradék a hűtőben, viszont az esős idő miatt vízre most nem volt szükségük a madaraknak. Habár azt sajnos nem sikerült elkapni, mikor a gerlék tömik magukba a rizsát :D a cinkék nem szokták egyáltalán, néha még a verebek megkóstolják. Egészségükre  :))

Sajna hang még nincs hozzá. Amit először hozzátettünk, azt sajnon a youtube nem engedélyezte copyright miatt. Majd kitalálok valami klasszikust például. De egyelőre hang nélkül kerül fel az oldalra. 

 

És néhány rövidebb videó is, ezek vágatlanok még, de valamikor később majd készül belőlük igazán rendes filmecske is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://brannaghpraktikai.blog.hu/api/trackback/id/tr531590720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása