Brannagh praktikái

Ezen az oldalon gyűjtögetem a kreatív hobbis, kézimunkás és konyhai eredményeimet. :) Lesznek saját ötletek, és sokfelől begyűjtöttek kipróbálása, leírások, receptek, különféle napi élethelyzetek, viccesek, bosszantók, szívemnek kedvesek egyaránt. Remélem, másnak is hasznára lesz a gyűjteményem. :)

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Édes-savanyú gyümölcsök

2011.08.08. 21:24 - Brannagh

Címkék: gyümölcs konyha recept

Többféle befőttet tettem el eddig idén ezzel az édes-savanyú recepttel: kajszit, kopasz barackot, félig érett/éretlen dinnyét. A dinnyével ugyanis az történt, hogy valamiért olyanja volt, hogy idén nem és nem nő meg. Kidobás helyett kipróbáltuk befőttnek. Az ízesítés miatt ezek a dunsztok jól illenek sült húsok mellé.

A dunsztlé: 5 liter vízhez 1 kg cukor, 150-200 ml almaecet és ízlés szerint fél/egész csomag őrölt gyömbér. A továbbiakban a szokásos eljárás: gyümölcstisztítás és darabolás, üvegek tisztítása, leforrázása, megtöltése, rá a forró lé, lezárás, fejre állítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://brannaghpraktikai.blog.hu/api/trackback/id/tr993135176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása