Brannagh praktikái

Ezen az oldalon gyűjtögetem a kreatív hobbis, kézimunkás és konyhai eredményeimet. :) Lesznek saját ötletek, és sokfelől begyűjtöttek kipróbálása, leírások, receptek, különféle napi élethelyzetek, viccesek, bosszantók, szívemnek kedvesek egyaránt. Remélem, másnak is hasznára lesz a gyűjteményem. :)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Öko-android

2011.02.11. 11:00 - Brannagh

Címkék: ajándék valentin nap horgolás kreatív hobbi újrafelhasznált crocheted

Az újrafelhasználás gyöngyszeme az android-baba a kütyüsnek. A teste PET-palack, a tömőanyag ócska szoknya (na ja, a cipzárat és a gombot azért megmentettem), a fonala pedig polyacryl. Az android hengeres-kupolás testének tökéletes megformázásához a legalkalmasabb egy PET-palack, ugyanis ha megfelelő helyen nyakazom és talpazom le,éppen android-formája lesz. Érdemes persze figyelni rá, hogy milyen alakú a palack nyaka, nekem leginkább a fél literes naturaqua jött be, mivel a nyakánál épp félgömbös púpos íve van. Ez a legjobb az android fejének kialakításához. Aztán már csak némi fonal kell, és pár óra befektetett idő: a kockás kütyüsnek akár Valentin-napra is tökéletes ajándék. Ekkora méretben a horogolt testhez kb 2,5 dkg android-zöldre van szükség, a nyakhoz és szemekhez pedig csak néhány méter fehér fonalra. Ja, a karjai pedig mozgathatóak: egy-egy patenttel kapcsolódnak a testhez, így teljes 360 fokban körbefordíthatóak. A horgolás mintája sem bonyolult persze: csak rövidpálcát és fogyasztást használtam, és haladtam szépen körbe-körbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://brannaghpraktikai.blog.hu/api/trackback/id/tr322653434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása