Brannagh praktikái

Ezen az oldalon gyűjtögetem a kreatív hobbis, kézimunkás és konyhai eredményeimet. :) Lesznek saját ötletek, és sokfelől begyűjtöttek kipróbálása, leírások, receptek, különféle napi élethelyzetek, viccesek, bosszantók, szívemnek kedvesek egyaránt. Remélem, másnak is hasznára lesz a gyűjteményem. :)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Áááááálláshirdetések???

2011.02.14. 12:50 - Brannagh

Címkék: munka apróhirdetés

Jelenleg állást keresek, ennélfogva időről időre belebotlok olyan hirdetésekbe (mind kereső, mind kínáló oldalon), amitől két kört futok a szobában az idegtől. Röpke válogatás következik alant mind a két típusból. A későbbiekben persze még lehet,  hogy bővíteni fogom a listát, hisz állás még nincs, úgyhogy bármikor szembejöhetnek hasonló hirdetések. Ja, és tekintettel arra, hogy teljesen nyilvánosan, bárki által hozzáférhetően jelentek meg ezek az aprók, nem érzek késztetést arra, hogy bármelyik részt, nevet, települést vagy bármit kivegyek belőlük. Na jó, a telefonszámot mégis, legalább ne miattam zaklassák a szerencsétleneket. Ímé:

 

"Kovács Gábor vagyok,technikusi végzetséggel!Lassan 1 éve keresek munkát,12 évnyi tapasztalattal.Dolgozni akarok,rugalmas megoldások is érdekelnek!Valaki kérem!!!!!!!!!"

"Érdi barkácsüzlet gyakorlott, gyakorlatias, jó kommunikációval rendelkező fiatal családos férfi eladót keres helyi lakos személyében."


"Bagyoőri állást keresek beúgro érdekel de állandora fix pntos és megbizható vagyok."


"IRODAI MUNKÁRA CSINOS "NYITOTT"TITKÁRNÖT KERESEK NYITOTSÁG FONTOS,JELENTKEZNI EMAILBAN"


"Fiatal hölgyek jelentkezését várjuk "Asscort" munkához, kultúrált lakásban, Dabason, magas kereseti lehetőséggel, ottlakás biztosított. Jelentkezni email-ben fényképpel."


"Én egy 23-éves lány vagyok állást keresek sajnos a szakmámba nem tudtam el hejezkedni de szeretnék állást keresni és nem hosstess álást hanem normális állást kérem segicsenek köszönöm."

 

"... a nemzetközi légi cargo és tengeri szállítmányozás specialistája dinamikus csapatának bővítése céljából keres: Tengeri szállítmányozási ügyintéző kollégát."

 

"Hajmodelleket keresünk folyamatos munkákra:feltétel:170-175cm,55 kg,90 csípő,hosszú ill.vállig érő haj"

 

"építöíparíszakmával nemalkolísta önáloan dolgozom. bármíjen jelegüsegédmunkát keresek."

 

"VIDEOCHAT STÚDIÓ keres vidám, fiatal lánycsapatába kommunikatív, jó szinészi képességû hostess-operátorokat, heti fizetéssel"

 

"CSINOS,FIATAL (max. 40 év.),dolgozni akaró hölgy jelentkezését várom kényeztető masszázshoz, hangulatos, igényes diszkrét szalonunkban, nagyon korrekt feltételek mellet Budán. Betanítás biztosított!  Kérlek, küldj képet (ha lehet egész alakos)"

 

"Rendezvényszervező cég, alkalmi munkára Mikulásokat, Krampuszokat keres, december 3-6. közötti időszakra. Tapasztalat, saját autó előny, de nem feltétel."

 

"... vagyok szeretnék elhelyezkedni vagy itt Budapesten vagy Külföldön béby sitternek vagy takaritonönek . Aranyos kedves lány vaagyok. Nyelvet is gyorsan tanulok. Sex munka nem érdekel ne hivjanak olyan emberek. Csak komoly emberek hivjak akinek béby sittekedni kell vagy takaritónönek kellek ."
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brannaghpraktikai.blog.hu/api/trackback/id/tr792646855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ghita77 2011.02.14. 13:24:45

Olvastam egyszer hasonló "gyűjteményt" valamelyik állatvédő honlapon az eladó (!) kiskutyákról. Csak a kutyákat sajnálom.

BrandiSzofi 2011.02.16. 22:15:11

itt az osztrák határ fele tele van az újság német nyelven, de brutális nyelvtannal/helyesírással írott álláslehetőségekkel. Ezt aztán tényleg nem tudom hova tenni: nyilván nem osztrák írta, de ha magyar, akkor meg mit égeti magát, ahelyett, h magyarul adta volna fel?


süti beállítások módosítása